6946008191 Β' Παράλληλη Περιφερειακής Οδού Άρτας akelectrics0@gmail.com
hero image
 
 
 
 
AK ELECTRICS
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Ηλεκτρολόγος | Άρτα


Στην AK ELECTRICS δίνουμε μεγάλη βάση στις σύγχρονες ηλεκτρολογικές δυνατότητες και την εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα της ενέργειας, ώστε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη.

Αναλαμβάνουμε νέες εγκαταστάσεις, επισκευές ή ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις σε κατοικίες, καταστήματα, χώρους εστίασης και πάσης φύσεως επαγγελματικούς χώρους με συνέπεια και επαγγελματισμό σε κάθε μας έργο.

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, καλύπτοντας κάθε σύγχρονη ανάγκη, αναβαθμίζοντας λειτουργικά, ενεργειακά και αισθητικά το χώρο σας.

Λειτουργούμε με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια σε κάθε μας έργο και σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.


 


 

     
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ / ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
Αλλάζουμε όλη την ηλεκτρολογική σύνδεση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας με δομημένη καλωδίωση και νέους πίνακες έπειτα από σχετική μελέτη του χώρου.
 
     
     
 
ΜΕΛΕΤΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Μελέτη χώρου, επίβλεψη και εγκατάσταση φωτισμού και κίνησης σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας.
 
     
     
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ
Έλεγχος της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης από αδειούχο ηλεκτρολόγο με ειδικό μηχάνημα εξασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία της.
 
     
     
 
SMART HOME
Εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων έξυπνου σπιτιού για τον έλεγχο φωτισμού, θέρμανσης / ψύξης, ασφάλειας και άλλων παραμέτρων του χώρου σας.
 
     
 
     
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ολοκληρωμένη μελέτη και σωστή τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού, καταγραφικών και καμερών ασφαλείας κορυφαίων εταιρειών.
 
     
     
 
ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Ορθή σύνδεση της παροχής ρεύματος της κουζίνας σας με σκοπό την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία της.
 
     
     
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Στην επιχείρησή μας θα βρείτε μια ευρεία γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού και συσκευών, όπως λαμπτήρες και ταινίες led, φωτιστικά, ανεμιστήρες οροφής κ.α.
 
     
     
 
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ
Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα αποκαθιστώντας γρήγορα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε ζήτημα ηλεκτρολογικής βλάβης.
 
     
 

 

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή τον προγραμματισμό ραντεβού.